Sculptural volume riverside apartment

Total make-over of a luxurious apartment for a lawyer next to the Ij.
  • Client: Stella McCartney
  • Location: London
  • Size: 120 sqm
  • Status: Completed 2017
  • Photographer: J. Huisman

This project features a sculptural volume in the middle of the floorplan, defining the spaces around it.Every side of the volume has its own function and inside there’s the bathroom. The volume is designed to be sculptural but functional as well. It containes a lot of cabinet space, wardrobe and kitchen.

Project features a sculptural volume in the middle of the floorplan, defining the spaces around it.Every side of the volume has its own function and inside there’s the bathroom. The volume is designed to be sculptural but functional as well. It containes a lot of cabinet space, wardrobe and kitchen.This project features a sculptural volume in the middle of the floorplan, defining the spaces around it.Every side of the volume has its own function and inside there’s the bathroom. The volume is designed to be sculptural but functional as well. It containes a lot of cabinet space, wardrobe and kitchen.

Features a sculptural volume in the middle of the floorplan, defining the spaces around it. Every side of the volume has its own function and inside there’s the bathroom. The volume is designed to be sculptural but functional as well. It containes a lot of cabinet space, wardrobe and kitchen.